Nutriční hodnoty (Rillettes)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 19 447 kJ / 4 648 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 697,90 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 696,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,40 g |
| Tuky | 147,00 g |
| – nasycené | 36,05 g |
| – nenasycené | 73,50 g |
| –– mononenasycené | 64,05 g |
| –– polynenasycené | 9,45 g |
| ––– omega 3 | 0,70 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 2,28 g |
| Sodík | 13,77 g |
| Sůl | 33,50 g |
| Sacharidy | 23,10 g |
| – cukry | 3,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3,5 kg 3,5 kg vepřové plecka bez kůže | Vepřová plec | 3500 g |
| 700 ml 700 ml suchého bílého vína | Víno bílé suché | 700 ml |
| 5-6 5-6 hřebíčků | Hřebíček | |
| 3 3 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 10-12 kuliček 10-12 kuliček pepře | Pepř černý | |
| 3-4 větvičky 3-4 větvičky tymiánu | Tymián sušený | |
| 2 pl 2 pl soli | Sůl mořská | 30 g |
| 2 pl 2 pl karamelového základu | ||
| voda | Voda |