Nutriční hodnoty (Piškotová buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 300 kJ / 2 701 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 77,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 52,08 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 25,00 g |
| Tuky | 47,86 g |
| – nasycené | 11,42 g |
| – nenasycené | 22,25 g |
| –– mononenasycené | 17,05 g |
| –– polynenasycené | 5,20 g |
| ––– omega 3 | 0,17 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,55 g |
| Sodík | 602 mg |
| Sůl | 1,26 g |
| Sacharidy | 486,70 g |
| – cukry | 305,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 300 g 300 g cukru krupice | Cukr bílý | 300 g |
| 250 g 250 g polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1 1 vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
| 7 lžic 7 lžic vlažné vody | Voda | 126 ml |
| tuk na vymazání plechu | Margarín | |
| mouka na vysypání plechu | Mouka pšeničná hladká |