Ševcovský mls II.

Denisa Kuchařka:

Pomazánky 14 názorů

59

Suroviny

500 g měkkého salámu
100 g Majolky®
1 cibule
2 sterilované okurky
2 lžíce rostlinného oleje
2 lžíce plnotučné hořčice
lžíce jemného kečupu
lžíce worchesteru
3 kostky cukru
Recept si zatím oblíbilo 9 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Salám, cibuli a okurky umeleme na masovém mlýnku.

  2. Olej, hořčici, kečup, ocet, worchester a 3 kostky cukru svaříme.

  3. Po vychladnutí zamícháme do umletého salámu a přidáme majolku.

  4. Opět dobře promícháme.

Poznámka

Výborně chutná s jakýmkoli pečivem

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 8 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Ševcovský mls II.

  • Miluse Miluse

  • Gabina Gabina

  • k.radulka k.radulka

    Tak jsem ji udělala jen jsem pár potravin změnila:yes:

    Odpovědět

  • maris maris

    Tome,:-) ráda věřím a vyzkouším, to zelí se tam krásně hodí, použila bych čevené. Někdy dělám - červené zelí, nastrouhaný salám a Majolka®. Je to jednoduché a moc dobré. :-p

    Odpovědět

  • thomassinno thomassinno

    Maris - jen jsem se zeptal ... dělávali jsme podobnou pomazánku a dávalo se tam ještě na drobno nakrájené sterilované zelí ... a bylo to moc dobré :-)

    Odpovědět

  • maris maris

    Thomassino - já ho znám a i často dělám bez zelí, se zelím neznám:-)

    Odpovědět

  • thomassinno thomassinno

    Nemýlím - li se, do ševcovského mlsu se dává sterilované zelí, hm:-?

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    viz vzkazy a máš pravdu ;-):yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Špagi - mám trochu výčitky, ale myslím si, že je lepší pár podobných fotek (u téměř totožných receptů) než žádné fotky.

    Odpovědět

  • spagetka spagetka

    Papričko a proč ne? ;-), jsou prakticky totožné. :-p:yes::yes:

    Odpovědět

  • Paprika Paprika

    Jak je uvedeno v podobných receptech - je tady tato pomazánka 5x a nikde jedinná fotka. Je toto možné ??? Tak jsem ji udělala a nafotila já.;-)

    Odpovědět

  • Iljusa Iljusa

    Denisko - přidávej i fotky ať nás navnadíš - jestli můžeš alespoň časem - díky, máš moc hezké receptíky, sice známé, ale to nevadí;-)

    Odpovědět

  • Bibinka Bibinka

    Jollko, já taktéž Sloní žrádlo a už mám recept snad 20 let;-)a čas od času ho dělám. Já myslím, že je tu i pod tímto názvem:-D

    Odpovědět

  • jollka jollka

    Já to znám pod názvem sloní žrádlo je to dobré a rychlé:-p:yes:

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo