Nutriční hodnoty (Ovocné pohlazení)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 9 321 kJ / 2 228 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 72,14 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 63,24 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 8,90 g |
Tuky | 101,13 g |
– nasycené | 30,67 g |
– nenasycené | 59,20 g |
–– mononenasycené | 42,86 g |
–– polynenasycené | 16,34 g |
––– omega 3 | 1,07 g |
Vláknina | 6,82 g |
Cholesterol | 1,08 g |
Sodík | 646 mg |
Sůl | 1,54 g |
Sacharidy | 253,89 g |
– cukry | 209,85 g |
––– laktóza | 10,47 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
4 lžíce 4 lžíce cukru krupice | Cukr bílý | 48 g |
4 lžíce 4 lžíce polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 44 g |
1 lžíce 1 lžíce kakaa | Kakao prášek | 25 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky kypřícího prášku do pečiva | Kypřící prášek | 2.5 g |
250 g 250 g tvarohu | Tvaroh polotučný | 250 g |
90 g 90 g Hery | Margarín | 90 g |
2 lžíce 2 lžíce mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 30 ml |
6 lžic 6 lžic cukru (záleží jak kdo rád sladké) | Cukr bílý | 150 g |
ovoce | Jahody čerstvé |