Nutriční hodnoty (Kuřecí frikasé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 4 236 kJ / 1 012 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 40,00 g |
| – nasycené | 4,20 g |
| – nenasycené | 33,36 g |
| –– mononenasycené | 23,45 g |
| –– polynenasycené | 9,91 g |
| ––– omega 3 | 4,04 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 385 mg |
| Sodík | 389 mg |
| Sůl | 0,98 g |
| Sacharidy | 0,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 2 velká kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
| konzerva konzerva malých žampionu | Žampion čerstvý | |
| konzerva konzerva pokrájeného chřestu -nemusí být | Chřest zelený čerstvý | |
| 1 1 velká kyselá okurka nebo kapari | Okurka polní zavařená | |
| kostka kostka kuřecího bujonu | Bujón kuřecí BIO | |
| 3/4 litru 3/4 litru horké vody | Voda | 750 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
| kelímek kelímek sladké smetany nebo zakysané smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
| zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
| pepř | Pepř černý | |
| ocet | Ocet lihový | |
| cukr na dochuceni omáčky | Cukr bílý |