Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kuřecí frikasé)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie4 236 kJ /
1 012 kcal
Bílkoviny163,10 g
– z toho živočišné bílkoviny163,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny0,00 g
Tuky40,00 g
– nasycené4,20 g
– nenasycené33,36 g
–– mononenasycené23,45 g
–– polynenasycené9,91 g
––– omega 34,04 g
Vláknina0,00 g
Cholesterol 385 mg
Sodík 389 mg
Sůl0,98 g
Sacharidy0,00 g
– cukry0,00 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 2 velká kuřecí prsa Kuře prso 700 g
konzerva konzerva malých žampionu Žampion čerstvý
konzerva konzerva pokrájeného chřestu -nemusí být Chřest zelený čerstvý
1 1 velká kyselá okurka nebo kapari Okurka polní zavařená
kostka kostka kuřecího bujonu Bujón kuřecí BIO
3/4 litru 3/4 litru horké vody Voda 750 ml
3 lžíce 3 lžíce oleje Olej řepkový 33 ml
kelímek kelímek sladké smetany nebo zakysané smetany Smetana kravská sladká 12%
zelená petrželka Petržel nať čerstvá
pepř Pepř černý
ocet Ocet lihový
cukr na dochuceni omáčky Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.