Nutriční hodnoty (Kuřecí frikasé)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 4 236 kJ / 1 012 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 163,10 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 163,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
Tuky | 40,00 g |
– nasycené | 4,20 g |
– nenasycené | 33,36 g |
–– mononenasycené | 23,45 g |
–– polynenasycené | 9,91 g |
––– omega 3 | 4,04 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 385 mg |
Sodík | 389 mg |
Sůl | 0,98 g |
Sacharidy | 0,00 g |
– cukry | 0,00 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 2 velká kuřecí prsa | Kuře prso | 700 g |
konzerva konzerva malých žampionu | Žampion čerstvý | |
konzerva konzerva pokrájeného chřestu -nemusí být | Chřest zelený čerstvý | |
1 1 velká kyselá okurka nebo kapari | Okurka polní zavařená | |
kostka kostka kuřecího bujonu | Bujón kuřecí BIO | |
3/4 litru 3/4 litru horké vody | Voda | 750 ml |
3 lžíce 3 lžíce oleje | Olej řepkový | 33 ml |
kelímek kelímek sladké smetany nebo zakysané smetany | Smetana kravská sladká 12% | |
zelená petrželka | Petržel nať čerstvá | |
pepř | Pepř černý | |
ocet | Ocet lihový | |
cukr na dochuceni omáčky | Cukr bílý |