Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Makový jablečník)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 8

Energie9 670 kJ /
2 311 kcal
Bílkoviny74,58 g
– z toho živočišné bílkoviny34,72 g
– z toho rostlinné bílkoviny39,86 g
Tuky117,72 g
– nasycené15,74 g
– nenasycené78,20 g
–– mononenasycené25,68 g
–– polynenasycené52,52 g
––– omega 30,87 g
Vláknina57,60 g
Cholesterol 1,04 g
Sodík 455 mg
Sůl0,84 g
Sacharidy209,53 g
– cukry149,82 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g mletého máku Mák modrý mletý 200 g
3-4 3-4 střední jablka Jablko čerstvé 525 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
1 1 kypřicí prášek do pečiva Kypřící prášek
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
3 3 střední jablka Jablko čerstvé 450 g
2 lžičky 2 lžičky mletého zázvoru Zázvor sušený mletý 10 g
1 lžička 1 lžička mleté skořice Skořice ceylonská mletá 5 g
1 lžíce 1 lžíce medu Med nepasterovaný 36 g
2-3 lžíce 2-3 lžíce horké vody Voda 45 ml

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.