Nutriční hodnoty (Kedlubnové smaženky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 058 kJ / 492 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 23,51 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,76 g |
| Tuky | 31,16 g |
| – nasycené | 14,19 g |
| – nenasycené | 14,46 g |
| –– mononenasycené | 7,45 g |
| –– polynenasycené | 7,02 g |
| ––– omega 3 | 0,07 g |
| Vláknina | 10,70 g |
| Cholesterol | 355 mg |
| Sodík | 1 000 mg |
| Sůl | 2,39 g |
| Sacharidy | 25,18 g |
| – cukry | 11,98 g |
| ––– laktóza | 0,08 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 větší kedlubna | Kedluben čerstvý | 180 g |
| 1 1 větší brambora | Brambor zimní | 50 g |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| 100 g 100 g měkkého salámu | Měkký salám | 100 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžíce 1 lžíce másla | Máslo kravské | 10 g |
| 3 hrsti 3 hrsti strouhanky (dle potřeby) | Strouhanka pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| olej na smažení | Olej řepkový |