Guláš s kapary-DIA

JanaDorazinova Kuchařka: JanaDorazinova

Doba přípravy: 20-30 min 2 porce Dietní recepty , DIA 5 názorů

Suroviny

150 g přední hovězí maso (dělala jsem ze zadního)
60 g cibule
2 stroužky česneku
10 g hladké mouky
20 g oleje
2 lžíce rajčatového protlaku
5 g kaparů
citronová šťáva (nedávala jsem)
sůl
pepř
Recept si zatím oblíbilo 6 kuchařů

Postup přípravy receptu

  1. Maso nakrájíme na proužky a nasucho opečeme. Osolíme a přidáme nahrubo nakrájenou cibuli a česnek. Podlijeme vodou a chvíli dusíme.

  2. Když se šťáva vydusí, přidáme olej rozetřený s moukou, osmažíme, podlijeme vodou, přidáme protlak, rozmícháme a dusíme doměkka.

  3. Nakonec přidáme rozsekané kapary a můžeme zakápnout citronovou šťávou.

Poznámka

Zdroj-DIA kuchařka

Toto jsou 2 porce!!!

Jedna porce obsahuje:

17g bílkovin, 18g tuku, 12g sacharidů, 1g vlákniny

280kcal-1170kj

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Poslat emailem

Recept sdíleli již 3 kuchaři a kuchařky

Ohodnoťte recept: Guláš s kapary-DIA

  • spagetka spagetka

    irena svatova:ještědský guláš znám malinko jinak, bez kapar, ale s libečkem, klikvemi, divoké koření a zahustit chlebem.

    Odpovědět

  • irena svatova irena svatova(neregistrovaná)

    Delam jestedsky gulas,na cibulku,maso-klizka,pridat divoke koreni,kapari a nakonec zakysanou smetanu,dobrota.:-p

    Odpovědět

  • Anna Kocikova Anna Kocikova

    Hezký receptík na zajímavý guláš:-p+6:yes:

    Odpovědět

  • varilamyskakasicku varilamyskakasicku

  • 1974andrea 1974andrea

    Kapary miluju, takže tohle by mi rozhodně chutnalo:-p:yes: . Dělala jsem podobné hovězí plátky a tam byl také citrón i kůra a bylo to moc dobré, příště zkus, uvidíš;-)

    Odpovědět

Tématické fráze: dia guláš guláš dia dia recept na hovězí kližku ještědský guláš diaguláš dia vaření hovězí guláš s kapary recepty kapary kapary kapary recepty dia hovezi gulas hovězí dia guláš recept dia guláš guláš capari dia kuchařky dia recepty+guláš dia hovězí maso dia recepty z hoveziho zadní hovězí maso dia recept na dia guláš

Zapomněl/a jsem heslo