Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Bedly na kmíně

Nosíte v létě z lesa košíky velkých bedel? Jednodušší recept než ten s jejich úpravou na kmíně snad neexistuje. Přirozenou houbovou chuť podtrhne opečení bedel na sádle a vůně kmínu. S krajíčkem chleba bude požitek z jídla dokonalý.

Hodnocení receptu je 4,9 (21×)

Pro možnost hodnocení
se prosím přihlašte

Doba přípravy 25 min Doba přípravy: 10 min Doba tepelné úpravy: 15 min

25 min (10 min příprava + 15 min tepelná úprava)

15. 10. 2012 17:32

Suroviny pro 1 dávka

1 dávka

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Postup přípravy

Moje poznámka

Přidat poznámku

Nahlásit chybu v receptu

Alternativy k tomuto receptu Zobrazit více

Načíst další

Přečtěte si

Komentáře

cathleen cathleen (moderátorka)

1. 10. 2024 11:44

Jako všude jinde, i u nás jsou bedlové žně :-D a dnes k obědu máme tuhle dobrotu. Moc se těším :-8:yes:

vojfrancezska vojfrancezska

28. 9. 2024 12:29

Už se to smaží, výborný recept

varilamyskakasicku varilamyskakasicku

20. 10. 2012 16:31

:-):-p:yes::-O

rebeka rebeka

16. 10. 2012 17:53

nofrona::-8:-8 fakt není zač:-8:-D:-D;-)

nofrona

16. 10. 2012 17:45

rebeka:Kujůůů;-):-D:-D
pekelnice;-):-8

rebeka rebeka

16. 10. 2012 17:32

nofrona: nebreč, Nofříku.. taky nic nemám:-// chceš hřiba:-? tak tady je máš:-8:-D:-D https://www.google.cz/search?q=h%C5%99ib+prav%C3%B...

nofrona

16. 10. 2012 17:26

Děkuji všem za milé komentáře:-K
U nás jich roste tolik, že na ně už ani nechodíme, cpala jsem je i pod maso;-) a klouzky taky, ale já bych chtěla hřib:-( aspoň jeden malinkatej;-)

rebeka rebeka

16. 10. 2012 10:35

to jsem nejedla, ani nepamatuju:-S ale co si pamatuju, že je to dobrota nááramná:-p:-p;-):-):yes::yes:

PatkovaKaterina PatkovaKaterina

16. 10. 2012 10:24

Safra a já z bedel udělala řízky...:-(

Anna Kocikova Anna Kocikova

16. 10. 2012 10:16

Také tuhle dobrotu milujeme:-*+16:-pAle v posledních letech jsem nucena dělat pouze ze žampionů:-/Na bedličky a jiné houbičky nejsou lidičky;-):-D:-D

Kokoska Kokoska

16. 10. 2012 06:41

my je ještě před smažením obalujem v mouce,hmmm:-p:-p:-pdala bych si:-D:yes:

JanaDorazinova JanaDorazinova

15. 10. 2012 22:56

Market, já jen doufám, že ještě najdeme nějaké bedly. To musí být strašná dobrůtka:-p

pipre pipre

15. 10. 2012 21:34

Jejda, to je dobrůtka:yes: Já jsem zvyklá houby dělat také jen takto, případně tam nakonec přidávám ještě vejce. Ale raději hned přepnu jinde, protože nemám houby a jen se mi sbíhají sliny :-)13.bodík ale posílám:yes::yes:

Bibinka Bibinka

15. 10. 2012 21:06

nofrona:znám moc dobře a taky dělám:-p;-) Nejraději je mám plněné, Máš 12.bod:yes:

Veronika.Hrozna Veronika.Hrozna

15. 10. 2012 20:35

:-p:-p:-p:-p :-O:-K

1 2

Přidat komentář

Přidat komentář

Moje poznámka

Marie

Právě bylo uvařeno:

Další recepty

Tématické fráze: bedla na kmine bedly na kmíne bedle na kmíně bedla recepty smažené bedle na kmíně recepty z bedel recept na bedly recept bedle na kmíně bedle recepty bedly recept smažené bedly na kmíně houby na kmíně recepty z bedly bedly recepty bedla jedlá top recepty bedla jedlá na kmíně recept bedly na kmíně recept bedla smažená bedla na kmíně recepty bedla

Suroviny: houba bedla, kmín drcený, sůl, sádlo

TopRecepty.cz

Bedly na kmíně

Aktuální verzi receptu včetně video receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/6KK7