Nutriční hodnoty (Bramborový salát s fenyklem a jablky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 321 kJ / 555 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 12,17 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,60 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,57 g |
| Tuky | 22,94 g |
| – nasycené | 14,43 g |
| – nenasycené | 6,89 g |
| –– mononenasycené | 6,05 g |
| –– polynenasycené | 0,84 g |
| ––– omega 3 | 0,27 g |
| Vláknina | 13,54 g |
| Cholesterol | 72 mg |
| Sodík | 106 mg |
| Sůl | 0,20 g |
| Sacharidy | 69,31 g |
| – cukry | 28,93 g |
| ––– laktóza | 7,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 brambor uvařených ve slupce | Brambor zimní | 250 g |
| 1 1 hlíza fenyklu | Fenykl hlíza | |
| 1 1 malá červená cibule | Cibule červená čerstvá | 69 g |
| 1/2 1/2 salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | |
| 1 1 kyselejší jablko | Jablko čerstvé | 150 g |
| 200 g 200 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 200 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |