Nutriční hodnoty (Brambory zapečené s paprikou, jarními cibulkami a kysanou smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 824 kJ / 2 826 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 103,16 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 60,64 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 42,52 g |
| Tuky | 98,97 g |
| – nasycené | 65,06 g |
| – nenasycené | 28,32 g |
| –– mononenasycené | 25,40 g |
| –– polynenasycené | 2,92 g |
| ––– omega 3 | 0,68 g |
| Vláknina | 49,88 g |
| Cholesterol | 337 mg |
| Sodík | 1,48 g |
| Sůl | 3,38 g |
| Sacharidy | 358,04 g |
| – cukry | 42,28 g |
| ––– laktóza | 21,44 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 2 kg 2 kg brambor (varný typ A) | Brambor zimní | 2000 g |
| 2 2 červené kapie | Paprika červená čerstvá | |
| 10 10 jarních cibulek i s natí | Cibulka jarní čerstvá | |
| 380 g 380 g zakysané smetany (20 %) | Smetana kravská zakysaná 12% | 380 ml |
| 200 g 200 g čedaru | Čedar | 200 g |
| 6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
| 3 lžíce 3 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 33 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| uzená paprika | Paprika uzená |