Nutriční hodnoty (Vepřový bok s vůní citronu, česneku a tymiánu)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 11 646 kJ / 2 783 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 112,95 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 108,75 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,20 g |
| Tuky | 243,55 g |
| – nasycené | 59,48 g |
| – nenasycené | 134,82 g |
| –– mononenasycené | 107,94 g |
| –– polynenasycené | 26,88 g |
| ––– omega 3 | 2,63 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 345 mg |
| Sodík | 463 mg |
| Sůl | 0,75 g |
| Sacharidy | 30,36 g |
| – cukry | 5,60 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 750 g 750 g vepřového boku s kostí | Vepřový bok | 750 g |
| 2 2 lžíce lístků čerstvého tymiánu | Tymián čerstvý | |
| kůra ze 2 kůra ze 2 větších citronů | Citrón čerstvý | 180 g |
| 4 stroužky 4 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 28 g |
| 1,5-2 lžíce 1,5-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 19.25 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| drcený kmín (podle chuti) | Kmín mletý |