Nutriční hodnoty (Jahodový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 507 kJ / 360 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,00 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
| Tuky | 3,00 g |
| – nasycené | 0,20 g |
| – nenasycené | 2,40 g |
| –– mononenasycené | 0,40 g |
| –– polynenasycené | 2,00 g |
| ––– omega 3 | 0,10 g |
| Vláknina | 20,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 14 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 66,30 g |
| – cukry | 62,70 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 kg 1 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
| 500 ml 500 ml vlažné vody | Voda | 500 ml |
| 20 g 20 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
| 3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
| 1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
| cukr krystal (dle potřeby) | Cukr bílý |