Nutriční hodnoty (Jahodový sirup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 507 kJ / 360 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 7,00 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,00 g |
Tuky | 3,00 g |
– nasycené | 0,20 g |
– nenasycené | 2,40 g |
–– mononenasycené | 0,40 g |
–– polynenasycené | 2,00 g |
––– omega 3 | 0,10 g |
Vláknina | 20,00 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 14 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 66,30 g |
– cukry | 62,70 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvých jahod | Jahody čerstvé | 1000 g |
500 ml 500 ml vlažné vody | Voda | 500 ml |
20 g 20 g kyseliny citronové | E330 - Kyselina citronová | |
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy | Šťáva z citrónu | 45 ml |
1 1 celá skořice | Skořice ceylonská | |
cukr krystal (na 1 díl díl šťávy 1 díl cukru) | Cukr bílý |