Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jahodový sirup)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 507 kJ /
360 kcal
Bílkoviny7,00 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,00 g
Tuky3,00 g
– nasycené0,20 g
– nenasycené2,40 g
–– mononenasycené0,40 g
–– polynenasycené2,00 g
––– omega 30,10 g
Vláknina20,00 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 14 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy66,30 g
– cukry62,70 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvých jahod Jahody čerstvé 1000 g
500 ml 500 ml vlažné vody Voda 500 ml
20 g 20 g kyseliny citronové E330 - Kyselina citronová
3 lžíce 3 lžíce citronové šťávy Šťáva z citrónu 45 ml
1 1 celá skořice Skořice ceylonská
cukr krystal (na 1 díl díl šťávy 1 díl cukru) Cukr bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.