Nutriční hodnoty (Flambovaný rump steak s omáčkou s brandy)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 844 kJ / 202 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,10 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,10 g |
| Tuky | 0,00 g |
| – nasycené | 0,00 g |
| – nenasycené | 0,00 g |
| –– mononenasycené | 0,00 g |
| –– polynenasycené | 0,00 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 3 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 29,31 g |
| – cukry | 28,29 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 rump steak ( měla jsem o hmotnosti 400g) | Hovězí kýta | |
| čerstvě drcený pepř | Pepř černý | |
| čerstvý rozmarýn | Rozmarýn čerstvý | |
| čerstvý tymián | Tymián čerstvý | |
| hrubá mořská sůl | Sůl mořská | |
| 2 PL 2 PL brandy | Brandy | 30 ml |
| 2 2 šalotky ( popř. bílá část ze dvou jarních cibulek ) | Cibulka jarní čerstvá | |
| 1 PL 1 PL medu | Med nepasterovaný | 36 g |
| trochu trochu balsamikového octa | Ocet balsamikový bílý | |
| 1 PL 1 PL demi glace | Demi-glace | |
| olej | Olej řepkový |