Nutriční hodnoty (Bylinková sekaná plněná romadůžkem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 3 392 kJ / 811 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 123,83 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 123,83 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 33,26 g |
| – nasycené | 11,30 g |
| – nenasycené | 15,30 g |
| –– mononenasycené | 10,98 g |
| –– polynenasycené | 4,33 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 699 mg |
| Sodík | 1,33 g |
| Sůl | 3,16 g |
| Sacharidy | 4,00 g |
| – cukry | 0,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mletého vepřového masa | Vepřová plec | 250 g |
| 250 g 250 g mletého hovězího masa | Hovězí ořez | 250 g |
| 1 1 Sedlčanský romadůžek | Romadur 40 % t. v s. | |
| 1 1 vejce | Vejce slepičí | 70 g |
| sypká červená paprika | Paprika červená čerstvá | |
| solamyl (nebo strouhanka) | Bramborový škrob | |
| čerstvé bylinky - libeček, petrželka, rozmarýn, majoránka | Petržel nať čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| celý kmín | Kmín | |
| 1/2 nožičky 1/2 nožičky klobásy | Klobása | 110 g |
| kousky kousky natě z jarní cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
| cherry rajčata | Rajčata cherry | |
| zelená paprika | Paprika zelená čerstvá |