Nutriční hodnoty (Kuře s mateřídouškovou nádivkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 653 kJ / 634 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 20,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 19,11 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 1,69 g |
| Tuky | 57,35 g |
| – nasycené | 24,21 g |
| – nenasycené | 28,10 g |
| –– mononenasycené | 23,63 g |
| –– polynenasycené | 4,47 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 3,30 g |
| Cholesterol | 553 mg |
| Sodík | 1,02 g |
| Sůl | 2,42 g |
| Sacharidy | 7,60 g |
| – cukry | 4,35 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 celé kuře | Kuře | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletá paprika | Paprika červená sušená | |
| hrnek hrnek uvařených drobných těstovin (já jsem měla "minikolínka" | Těstoviny pšeničné | |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
| 50 g 50 g debrecínského špeku (nebo jiné, prorostlejší slaniny) | Špek | 50 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 2 PL 2 PL nasekané mateřídoušky + 1 PL dalších čerstvých bylinek (petrželka, pažitka, saturejka..) | Petržel nať čerstvá | 30 g |