Nutriční hodnoty (Dušené hlávkové zelí s hořčicí a smetanou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 1 406 kJ / 336 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 10,59 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 2,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 8,34 g |
| Tuky | 10,69 g |
| – nasycené | 6,54 g |
| – nenasycené | 3,52 g |
| –– mononenasycené | 2,78 g |
| –– polynenasycené | 0,74 g |
| ––– omega 3 | 0,08 g |
| Vláknina | 15,90 g |
| Cholesterol | 31 mg |
| Sodík | 112 mg |
| Sůl | 0,08 g |
| Sacharidy | 29,99 g |
| – cukry | 16,65 g |
| ––– laktóza | 3,05 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 450 g 450 g bílého hlávkového zelí | Zelí bílé čerstvé | 450 g |
| 1 1 menší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 1 cm silný plátek másla | Máslo kravské | 1 g |
| 2 2 zarovnané lžíce francouzské hořčice | Hořčice dijonská | |
| 80 ml 80 ml bílého vína | Víno bílé suché | 80 ml |
| 80 ml 80 ml smetany na vaření | Smetana kravská sladká 12% | 80 ml |
| sůl | Sůl mořská |