Nutriční hodnoty (Závin s třešňovo-krémovou náplní - maďarský)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 505 kJ / 3 706 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 66,34 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 18,59 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 47,75 g |
| Tuky | 190,37 g |
| – nasycené | 100,19 g |
| – nenasycené | 81,75 g |
| –– mononenasycené | 63,35 g |
| –– polynenasycené | 18,40 g |
| ––– omega 3 | 1,13 g |
| Vláknina | 24,00 g |
| Cholesterol | 964 mg |
| Sodík | 226 mg |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 419,80 g |
| – cukry | 201,90 g |
| ––– laktóza | 1,40 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
| kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
| trošku trošku soli | Sůl mořská | |
| 5 lžic 5 lžic studené vody | Voda | 90 ml |
| 500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
| 100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 50 g 50 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 100-150 g 100-150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |