Nutriční hodnoty (Závin s třešňovo-krémovou náplní - maďarský)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 15 505 kJ / 3 706 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 66,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 18,59 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 47,75 g |
Tuky | 190,37 g |
– nasycené | 100,19 g |
– nenasycené | 81,75 g |
–– mononenasycené | 63,35 g |
–– polynenasycené | 18,40 g |
––– omega 3 | 1,13 g |
Vláknina | 24,00 g |
Cholesterol | 964 mg |
Sodík | 226 mg |
Sůl | 0,42 g |
Sacharidy | 419,80 g |
– cukry | 201,90 g |
––– laktóza | 1,40 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
75 g 75 g másla | Máslo kravské | 75 g |
kůra z 1/2 citrónu | Citronová kúra čerstvá | |
trošku trošku soli | Sůl mořská | |
5 lžic 5 lžic studené vody | Voda | 90 ml |
500 g 500 g třešní | Třešně čerstvé | 500 g |
100 g 100 g másla | Máslo kravské | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
50 g 50 g loupaných mandlí | Mandle loupané | 50 g |
150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
100-150 g 100-150 g moučkového cukru | Cukr bílý | 125 g |