Nutriční hodnoty (Bílá buchta)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 17 759 kJ / 4 244 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 86,38 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 51,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 34,66 g |
Tuky | 163,86 g |
– nasycené | 43,56 g |
– nenasycené | 107,84 g |
–– mononenasycené | 73,80 g |
–– polynenasycené | 34,04 g |
––– omega 3 | 2,46 g |
Vláknina | 9,40 g |
Cholesterol | 1,07 g |
Sodík | 903 mg |
Sůl | 2,42 g |
Sacharidy | 585,74 g |
– cukry | 340,14 g |
––– laktóza | 24,50 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
200 g 200 g cukru moučka | Cukr bílý | 200 g |
200 g 200 g studené Hery (másla) | Margarín | 200 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 1/2 prášku do pečiva | Kypřící prášek | 6 g |
rybízová marmeláda | Marmeláda z červeného rybízu | |
1-2 lžíce 1-2 lžíce rumu | Rum | 25.5 ml |
2 2 tvarohy | Tvaroh polotučný | |
100 g 100 g cukru | Cukr bílý | 100 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1/2 l 1/2 l mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1 1 vanilkový pudink | Puding v prášku | 40 g |