Nutriční hodnoty (Směs na topinky II)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 11 577 kJ / 2 767 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 30,34 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 30,34 g |
Tuky | 206,86 g |
– nasycené | 14,85 g |
– nenasycené | 182,45 g |
–– mononenasycené | 127,88 g |
–– polynenasycené | 54,56 g |
––– omega 3 | 16,40 g |
Vláknina | 57,20 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 6,15 g |
Sůl | 15,00 g |
Sacharidy | 175,90 g |
– cukry | 124,40 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 kg 1 kg čerstvých barevných paprik | Paprika červená čerstvá | 1000 g |
1 kg 1 kg rajčat | Rajče červené čerstvé | 1000 g |
3 3 větší cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
1 palice 1 palice česneku | Česnek čerstvý | 90 g |
2 2 feferonky | Chilli paprička čerstvá | |
200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
1 1 vepřová konzerva | Vepřové maso sterilované | |
1 konzerva 1 konzerva 1 hovězí konzerva | ||
1 lžíce 1 lžíce soli | Sůl mořská | 15 g |
chilli (nebo ďábelské koření) | Chilli paprička sušená |