Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Směs na topinky II)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie11 577 kJ /
2 767 kcal
Bílkoviny30,34 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny30,34 g
Tuky206,86 g
– nasycené14,85 g
– nenasycené182,45 g
–– mononenasycené127,88 g
–– polynenasycené54,56 g
––– omega 316,40 g
Vláknina57,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 6,15 g
Sůl15,00 g
Sacharidy175,90 g
– cukry124,40 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1 kg 1 kg čerstvých barevných paprik Paprika červená čerstvá 1000 g
1 kg 1 kg rajčat Rajče červené čerstvé 1000 g
3 3 větší cibule Cibule čerstvá 210 g
1 palice 1 palice česneku Česnek čerstvý 90 g
2 2 feferonky Chilli paprička čerstvá
200 ml 200 ml oleje Olej řepkový 200 ml
1 1 vepřová konzerva Vepřové maso sterilované
1 konzerva 1 konzerva 1 hovězí konzerva
1 lžíce 1 lžíce soli Sůl mořská 15 g
chilli (nebo ďábelské koření) Chilli paprička sušená

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.