Nutriční hodnoty (F(al)ešný grenadýr z pánve)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 959 kJ / 229 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 3,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,30 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,93 g |
| Tuky | 15,62 g |
| – nasycené | 7,35 g |
| – nenasycené | 8,01 g |
| –– mononenasycené | 6,25 g |
| –– polynenasycené | 1,75 g |
| ––– omega 3 | 0,02 g |
| Vláknina | 6,60 g |
| Cholesterol | 14 mg |
| Sodík | 13 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 16,80 g |
| – cukry | 13,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 PL 1 PL tuku nejlépe domácího sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
| 1 1 velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 5 plátků 5 plátků anglické slaniny | Anglická slanina | |
| 1 1 červená paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g |
| zbylé uvařené těstoviny (bylo jich asi 2 hrnky) | Těstoviny pšeničné | |
| uvařené bramborové noky | Noky | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |