Nutriční hodnoty (Dýňové ravioli)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 490 kJ / 1 551 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,54 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 26,04 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 34,50 g |
| Tuky | 45,18 g |
| – nasycené | 7,78 g |
| – nenasycené | 28,79 g |
| –– mononenasycené | 19,40 g |
| –– polynenasycené | 9,39 g |
| ––– omega 3 | 1,74 g |
| Vláknina | 9,00 g |
| Cholesterol | 777 mg |
| Sodík | 301 mg |
| Sůl | 0,63 g |
| Sacharidy | 221,10 g |
| – cukry | 15,00 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 300 g 300 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 300 g |
| 3 3 celá menší vejce | Vejce slepičí | 210 g |
| 1-2 lžíce 1-2 lžíce oleje | Olej řepkový | 16.5 ml |
| 2-3 lžíce 2-3 lžíce vody | Voda | 45 ml |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| dýně máslová nebo Hokkaido | Dýně čerstvá | |
| Ricotta nebo jemný tvaroh | Ricotta | |
| strouhaný Parmezán | Parmezán | |
| čerstvá šalvěj - nešetřit | Šalvěj čerstvá | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| na potření 1 rozšlehané vejce | Vejce slepičí | |
| máslo | Máslo kravské | |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| možno opražená dýňová semínka | Dýňová semínka | |
| na posypání strouhaný Parmezán | Parmezán |