Nutriční hodnoty (Základní sladkokyselá zálivka na rajčatový salát s cibulí)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 879 kJ / 210 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 0,32 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,32 g |
| Tuky | 10,48 g |
| – nasycené | 1,44 g |
| – nenasycené | 9,03 g |
| –– mononenasycené | 7,81 g |
| –– polynenasycené | 1,22 g |
| ––– omega 3 | 0,01 g |
| Vláknina | 0,20 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 4 mg |
| Sůl | 0,00 g |
| Sacharidy | 28,52 g |
| – cukry | 25,38 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 50 ml 50 ml studené vody | Voda | 50 ml |
| 2 lžíce 2 lžíce bílého vinného octa (nebo červeného) | Ocet vinný bílý | 30 ml |
| 1 lžíce 1 lžíce cukru | Cukr bílý | 25 g |
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička listové petrželky | Petržel nať čerstvá | 5 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |