Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika, domácí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie9 623 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny156,72 g
– z toho živočišné bílkoviny150,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky148,32 g
– nasycené81,14 g
– nenasycené55,27 g
–– mononenasycené47,54 g
–– polynenasycené7,73 g
––– omega 30,84 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 3,36 g
Sodík 938 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy72,14 g
– cukry24,85 g
––– laktóza18,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
200-500 ml 200-500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
100 100 g slaniny + několik plátků Špek
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
200 g 200 g pečeného kuřecího masa Kuře prso 200 g
1/2 1/2 lžíce paštikové koření ( Já si melu čerstvý pepř, muškátový oříšek, někdy trochu estragonu, tymián) Provensálské koření
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
1 lžíce 1 lžíce koňaku Brandy 15 ml
na přízdobu lístky lístky šalvěje Šalvěj čerstvá
petržele nebo co je po ruce Petržel kořenová čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.