Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Játrová paštika, domácí)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie9 623 kJ /
2 300 kcal
Bílkoviny156,72 g
– z toho živočišné bílkoviny150,74 g
– z toho rostlinné bílkoviny5,98 g
Tuky148,32 g
– nasycené81,14 g
– nenasycené55,27 g
–– mononenasycené47,54 g
–– polynenasycené7,73 g
––– omega 30,84 g
Vláknina6,20 g
Cholesterol 3,36 g
Sodík 938 mg
Sůl2,10 g
Sacharidy72,14 g
– cukry24,85 g
––– laktóza18,15 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g kuřecích jater Játra kuřecí 500 g
200-500 ml 200-500 ml mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 350 ml
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
pár plátků plátků slaniny (na vyložení formy) Špek
1 1 cibule Cibule čerstvá 70 g
2 2 žloutky Vaječný žloutek 46 g
125 g 125 g másla Máslo kravské 125 g
200 g 200 g pečeného kuřecího masa Kuře prso 200 g
1/2 lžíce 1/2 lžíce paštikového koření Pepř černý 7.5 g
50 g 50 g strouhanky Strouhanka pšeničná 50 g
1 lžíce 1 lžíce koňaku Brandy 15 ml
sůl Sůl mořská
mletý černý pepř Pepř černý mletý
na ozdobu lístky lístky šalvěje (nebo petržele, či jiné bylinky) Šalvěj čerstvá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.