Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Rybízové řezy s čokoládou)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie24 201 kJ /
5 784 kcal
Bílkoviny120,54 g
– z toho živočišné bílkoviny78,62 g
– z toho rostlinné bílkoviny41,92 g
Tuky231,68 g
– nasycené101,20 g
– nenasycené110,14 g
–– mononenasycené85,00 g
–– polynenasycené25,14 g
––– omega 35,67 g
Vláknina24,94 g
Cholesterol 1,40 g
Sodík 746 mg
Sůl1,97 g
Sacharidy791,80 g
– cukry522,10 g
––– laktóza24,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
4 4 vejce Vejce slepičí 280 g
200 g 200 g cukru moučka Cukr bílý 200 g
190 g 190 g polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 190 g
2 lžíce 2 lžíce kakaa Kakao prášek 50 g
1/2 1/2 prášku do pečiva Kypřící prášek 6 g
5 lžic 5 lžic oleje Olej řepkový 55 ml
5 lžic 5 lžic horké vody Voda 90 ml
1 l 1 l rozmraženého rybízu Rybíz červený čerstvý
120 g 120 g cukru krupice Cukr bílý 120 g
2 2 vanilkové pudinky Puding v prášku 80 g
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
250 g 250 g tvarohu ve vaničce Tvaroh polotučný 250 g
200 g 200 g zakysané smetany Smetana kravská zakysaná 12% 200 ml
70 g 70 g cukru moučka Cukr bílý 70 g
170 ml 170 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 170 ml
3 3 plátkové želatiny Želatina vepřová
100 g 100 g hořké čokolády Čokoláda hořká 40% 100 g
80 ml 80 ml smetany ke šlehání Smetana kravská sladká 30% 80 ml
1 balení 1 balení dětských piškotů Piškoty 120 g
tuk na vymazání plechu Margarín
hrubá mouka na vysypání plechu Mouka pšeničná hrubá

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.