Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Tatarák z hub)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 1

Energie1 928 kJ /
461 kcal
Bílkoviny15,23 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny15,23 g
Tuky23,67 g
– nasycené2,50 g
– nenasycené20,19 g
–– mononenasycené14,21 g
–– polynenasycené5,97 g
––– omega 31,80 g
Vláknina35,45 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 871 mg
Sůl2,85 g
Sacharidy30,18 g
– cukry10,10 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
500 g 500 g tvrdších hříbků Hřib čerstvý 500 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
1 1 středně velká cibule Cibule čerstvá 70 g
1 lžička 1 lžička drceného kmínu Kmín mletý 5 g
2 lžíce 2 lžíce worcesteru Worcestrová omáčka 30 ml
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky Chilli omáčka 45 ml
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
syrové žloutky Vaječný žloutek
tuk na opečení Margarín
rohlíky (na plátky plátky nakrájené a opečené) Rohlík pšeničný bílý

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.