Nutriční hodnoty (Tatarák z hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
Energie | 1 928 kJ / 461 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 15,23 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 15,23 g |
Tuky | 23,67 g |
– nasycené | 2,50 g |
– nenasycené | 20,19 g |
–– mononenasycené | 14,21 g |
–– polynenasycené | 5,97 g |
––– omega 3 | 1,80 g |
Vláknina | 35,45 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 871 mg |
Sůl | 2,85 g |
Sacharidy | 30,18 g |
– cukry | 10,10 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
500 g 500 g tvrdších hříbků | Hřib čerstvý | 500 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
syrové žloutky | Vaječný žloutek | |
tuk na opečení | Margarín | |
rohlíky (na plátky plátky nakrájené a opečené) | Rohlík pšeničný bílý |