Nutriční hodnoty (Tatarák z hub)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 1 928 kJ / 461 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 15,23 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 15,23 g |
| Tuky | 23,67 g |
| – nasycené | 2,50 g |
| – nenasycené | 20,19 g |
| –– mononenasycené | 14,21 g |
| –– polynenasycené | 5,97 g |
| ––– omega 3 | 1,80 g |
| Vláknina | 35,45 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 871 mg |
| Sůl | 2,85 g |
| Sacharidy | 30,18 g |
| – cukry | 10,10 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g tvrdších hříbků | Hřib čerstvý | 500 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 1 středně velká cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 lžička 1 lžička drceného kmínu | Kmín mletý | 5 g |
| 2 lžíce 2 lžíce worcesteru | Worcestrová omáčka | 30 ml |
| 3 lžíce 3 lžíce sladké chilli omáčky | Chilli omáčka | 45 ml |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| syrové žloutky | Vaječný žloutek | |
| tuk na opečení | Margarín | |
| rohlíky (na plátky plátky nakrájené a opečené) | Rohlík pšeničný bílý |