Nutriční hodnoty (Šlehačková bábovka šup šup)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 9 061 kJ / 2 166 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 63,47 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 28,75 g |
| Tuky | 35,24 g |
| – nasycené | 8,28 g |
| – nenasycené | 17,00 g |
| –– mononenasycené | 11,70 g |
| –– polynenasycené | 5,30 g |
| ––– omega 3 | 0,36 g |
| Vláknina | 7,50 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 520 mg |
| Sůl | 1,80 g |
| Sacharidy | 394,90 g |
| – cukry | 212,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 250 g |
| 200 g 200 g moučkového cukru | Cukr bílý | 200 g |
| 1 1 šlehačka | Šlehačka 35% | |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| 1 1 vanilkový cukr nebo 1 polévkovou lžíci domaciho vanilkáče | Cukr vanilkový | |
| 1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |