Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Jablečný řez - naruby)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie26 907 kJ /
6 431 kcal
Bílkoviny85,76 g
– z toho živočišné bílkoviny35,76 g
– z toho rostlinné bílkoviny50,00 g
Tuky316,62 g
– nasycené124,14 g
– nenasycené178,95 g
–– mononenasycené138,85 g
–– polynenasycené40,10 g
––– omega 310,96 g
Vláknina15,00 g
Cholesterol 1,06 g
Sodík 533 mg
Sůl1,88 g
Sacharidy802,10 g
– cukry436,10 g
––– laktóza26,10 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky Mouka pšeničná polohrubá 500 g
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice Cukr bílý 250 g
2 2 vejce Vejce slepičí 140 g
1 1 prášek do pečiva Kypřící prášek 12 g
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje Olej řepkový 125 ml
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody Voda 125 ml
1/2 litru 1/2 litru mléka Mléko kravské polotučné 1,5% 500 ml
1,5 1,5 pudinku Puding v prášku
200 g 200 g másla Máslo kravské 200 g
150 g 150 g cukru moučka Cukr bílý 150 g
rum Rum
jablka Jablko čerstvé
čokoláda Čokoláda mléčná 30%
granko Kakaový nápoj instantní
vanilkový cukr Cukr vanilkový
skořicový cukr Cukr skořicový
ořechy Vlašské ořechy
rozinky Rozinky

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.