Nutriční hodnoty (Jablečný řez - naruby)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 26 907 kJ / 6 431 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 85,76 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 35,76 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 50,00 g |
Tuky | 316,62 g |
– nasycené | 124,14 g |
– nenasycené | 178,95 g |
–– mononenasycené | 138,85 g |
–– polynenasycené | 40,10 g |
––– omega 3 | 10,96 g |
Vláknina | 15,00 g |
Cholesterol | 1,06 g |
Sodík | 533 mg |
Sůl | 1,88 g |
Sacharidy | 802,10 g |
– cukry | 436,10 g |
––– laktóza | 26,10 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
2 hrnky 2 hrnky polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 500 g |
1 hrnek 1 hrnek cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
1 1 prášek do pečiva | Kypřící prášek | 12 g |
1/2 hrnku 1/2 hrnku oleje | Olej řepkový | 125 ml |
1/2 hrnku 1/2 hrnku vody | Voda | 125 ml |
1/2 litru 1/2 litru mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 500 ml |
1,5 1,5 pudinku | Puding v prášku | |
200 g 200 g másla | Máslo kravské | 200 g |
150 g 150 g cukru moučka | Cukr bílý | 150 g |
rum | Rum | |
jablka | Jablko čerstvé | |
čokoláda | Čokoláda mléčná 30% | |
granko | Kakaový nápoj instantní | |
vanilkový cukr | Cukr vanilkový | |
skořicový cukr | Cukr skořicový | |
ořechy | Vlašské ořechy | |
rozinky | Rozinky |