Nutriční hodnoty (Masovo-mangoldové bochánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 79,19 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 74,69 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
Tuky | 79,52 g |
– nasycené | 35,37 g |
– nenasycené | 37,82 g |
–– mononenasycené | 30,46 g |
–– polynenasycené | 7,37 g |
––– omega 3 | 0,48 g |
Vláknina | 1,80 g |
Cholesterol | 615 mg |
Sodík | 2,54 g |
Sůl | 6,02 g |
Sacharidy | 33,88 g |
– cukry | 3,58 g |
––– laktóza | 1,43 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
150 150 g mangoldových listů | Mangold | |
1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
sůl | Sůl mořská | |
pepř | Pepř černý | |
česnek | Česnek čerstvý | |
3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |