Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Masovo-mangoldové bochánky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie4 902 kJ /
1 172 kcal
Bílkoviny79,19 g
– z toho živočišné bílkoviny74,69 g
– z toho rostlinné bílkoviny4,50 g
Tuky79,52 g
– nasycené35,37 g
– nenasycené37,82 g
–– mononenasycené30,46 g
–– polynenasycené7,37 g
––– omega 30,48 g
Vláknina1,80 g
Cholesterol 615 mg
Sodík 2,54 g
Sůl6,02 g
Sacharidy33,88 g
– cukry3,58 g
––– laktóza1,43 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
250 g 250 g mletého masa Vepřový ořez 250 g
150 150 g mangoldových listů Mangold
1-2 1-2 vejce Vejce slepičí 105 g
sůl Sůl mořská
pepř Pepř černý
česnek Česnek čerstvý
3 lžíce 3 lžíce strouhanky Strouhanka pšeničná 45 g
100 g 100 g Nivy Niva 50% t. v s. 100 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.