Nutriční hodnoty (Masovo-mangoldové bochánky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 4 902 kJ / 1 172 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 79,19 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 74,69 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 4,50 g |
| Tuky | 79,52 g |
| – nasycené | 35,37 g |
| – nenasycené | 37,82 g |
| –– mononenasycené | 30,46 g |
| –– polynenasycené | 7,37 g |
| ––– omega 3 | 0,48 g |
| Vláknina | 1,80 g |
| Cholesterol | 615 mg |
| Sodík | 2,54 g |
| Sůl | 6,02 g |
| Sacharidy | 33,88 g |
| – cukry | 3,58 g |
| ––– laktóza | 1,43 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 250 g 250 g mletého masa | Vepřový ořez | 250 g |
| 150 150 g mangoldových listů | Mangold | |
| 1-2 1-2 vejce | Vejce slepičí | 105 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| česnek | Česnek čerstvý | |
| 3 lžíce 3 lžíce strouhanky | Strouhanka pšeničná | 45 g |
| 100 g 100 g Nivy | Niva 50% t. v s. | 100 g |