Nutriční hodnoty (Jolančin brokolicový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 2 640 kJ / 631 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 56,98 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 22,26 g |
Tuky | 31,74 g |
– nasycené | 7,53 g |
– nenasycené | 14,95 g |
–– mononenasycené | 11,30 g |
–– polynenasycené | 3,65 g |
––– omega 3 | 0,11 g |
Vláknina | 20,80 g |
Cholesterol | 1,04 g |
Sodík | 2,10 g |
Sůl | 4,97 g |
Sacharidy | 18,93 g |
– cukry | 8,88 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
špetka špetka soli | Sůl mořská | |
špetka špetka pepře | Pepř černý | |
1,5 lžičky 1,5 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 7.5 g |