Nutriční hodnoty (Jolančin brokolicový nákyp)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 2 640 kJ / 631 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 56,98 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 34,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 22,26 g |
| Tuky | 31,74 g |
| – nasycené | 7,53 g |
| – nenasycené | 14,95 g |
| –– mononenasycené | 11,30 g |
| –– polynenasycené | 3,65 g |
| ––– omega 3 | 0,11 g |
| Vláknina | 20,80 g |
| Cholesterol | 1,04 g |
| Sodík | 2,10 g |
| Sůl | 4,97 g |
| Sacharidy | 18,93 g |
| – cukry | 8,88 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 brokolice | Brokolice čerstvá | 500 g |
| 4 4 vejce | Vejce slepičí | 280 g |
| špetka špetka soli | Sůl mořská | |
| špetka špetka pepře | Pepř černý | |
| 1,5 lžičky 1,5 lžičky Vegety | Kořenící směs sypká | 7.5 g |