Nutriční hodnoty (Podzimní ovocný koláč)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 186 kJ / 3 629 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 50,24 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 17,36 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 32,88 g |
| Tuky | 236,30 g |
| – nasycené | 19,32 g |
| – nenasycené | 200,20 g |
| –– mononenasycené | 135,00 g |
| –– polynenasycené | 65,20 g |
| ––– omega 3 | 16,57 g |
| Vláknina | 14,25 g |
| Cholesterol | 518 mg |
| Sodík | 3,51 g |
| Sůl | 0,42 g |
| Sacharidy | 318,35 g |
| – cukry | 130,45 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 hrnek 1 hrnek kyšky | Kyška | |
| 1 hrnek 1 hrnek polohrubé mouky | Mouka pšeničná polohrubá | 250 g |
| 1/2 hrnku 1/2 hrnku krystalového cukru | Cukr bílý | 125 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| 200 ml 200 ml oleje | Olej řepkový | 200 ml |
| 1 lžička 1 lžička jedlé sody | Jedlá soda | 12 g |
| 3 lžíce 3 lžíce máku | Mák modrý | 45 g |
| hrušky | Hruška čerstvá | |
| švestky | Švestky čerstvé |