Obalovaný květák

Suroviny

1 květák
mouka
strouhanka
2 vajíčka
1/4 l mléka
sůl
olej (na smažení)

Postup přípravy receptu

  1. Květák rozdělíme na růžičky a dáme do osolené vody uvařit, ale jen do poloměkka. Pak slijeme vodu.

  2. Růžičky obalíme v trojobalu a mírně smažíme v oleji.
    Podáváme s bramborem .

Komentáře k receptu Obalovaný květák

  • Anonym Anonym(neregistrovaný)

    Ano toto je velicé dobrý recept a není ani tolik náročný na čas přípravy jako ostatní jídla ::-p:yes:

    Odpovědět

  • Helena Helena(neregistrovaná)

    :-))KUCEROVAHELA@seznam.cz:-D:-*:-*Když ho nebudete vařit,a obalíte za syrova,lépe se obaluje,je chutnější,jen se o něco déle a pomaleji smaží.Obaluji v těstíčku,vajíčko a vejce dohromady, a pak strouhanka.Když zbyde tak jsou ještě palačinky.

    Odpovědět

  • Lucka Lucka(neregistrovaná)

    Tento recept dělám velmi často :) a vždycky se mé děti olizujou až za ušima. Velice chutné! :-)

    Odpovědět

  • katka katka(neregistrovaná)

    vidis...ja nevedela co mam uvarit a zrovna ten kvetak jsem dlouho nedelala...tak ho dnes budu delat k veceri...dik...:-))

    Odpovědět

  • JanaDorazinova JanaDorazinova

    Nevadí, aspoň si někdo, jako já vzpomene, že už ho dlouho nedělal;-):yes:+

    Odpovědět

  • Denisa Denisa(autorka receptu)

    Omlouvám se , ale teprve teď jsem si všimla, že už tu tento květák je pod názvem smažený květák

    Odpovědět

Tématické fráze: jak dlouho vařit květák jak varit kvetak obalovanej květák květák recepty obžalovaný kvetak jak dlouho se vari kvetak jak se obaluje květák jak uvařit květák obalovany hermelin recept květák obalený květák květák obalovaná cuketa květák recept jak dlouho varit kvetak na smazeni jak dlouho smažit květák smažený květák recept vařit květák recept-obalovany kvetak dietní smažený květák