Obalovaný květák

Denisa Kuchařka:

Bezmasá jídla 6 názorů

54

Suroviny

1 květák
mouka
strouhanka
2 vajíčka
1/4 l mléka
sůl
olej (na smažení)
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Květák rozdělíme na růžičky a dáme do osolené vody uvařit, ale jen do poloměkka. Pak slijeme vodu.

  2. Růžičky obalíme v trojobalu a mírně smažíme v oleji.
    Podáváme s bramborem .

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 6 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Obalovaný květák

  • Anonym Anonym(neregistrovaný)

    Ano toto je velicé dobrý recept a není ani tolik náročný na čas přípravy jako ostatní jídla ::-p:yes:

    Odpovědět

  • Helena Helena(neregistrovaná)

    :-))KUCEROVAHELA@seznam.cz:-D:-*:-*Když ho nebudete vařit,a obalíte za syrova,lépe se obaluje,je chutnější,jen se o něco déle a pomaleji smaží.Obaluji v těstíčku,vajíčko a vejce dohromady, a pak strouhanka.Když zbyde tak jsou ještě palačinky.

    Odpovědět

  • Lucka Lucka(neregistrovaná)

    Tento recept dělám velmi často :) a vždycky se mé děti olizujou až za ušima. Velice chutné! :-)

    Odpovědět

  • katka katka(neregistrovaná)

    vidis...ja nevedela co mam uvarit a zrovna ten kvetak jsem dlouho nedelala...tak ho dnes budu delat k veceri...dik...:-))

    Odpovědět

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Nevadí, aspoň si někdo, jako já vzpomene, že už ho dlouho nedělal;-):yes:+

    Odpovědět

  • Denisa Denisa(autorka receptu)

    Omlouvám se , ale teprve teď jsem si všimla, že už tu tento květák je pod názvem smažený květák

    Odpovědět

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo