Nutriční hodnoty (Uzbecký jehněčí šašlik)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
Energie | 7 577 kJ / 1 811 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 126,56 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 125,30 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 1,26 g |
Tuky | 139,12 g |
– nasycené | 57,21 g |
– nenasycené | 74,13 g |
–– mononenasycené | 61,22 g |
–– polynenasycené | 12,91 g |
––– omega 3 | 2,42 g |
Vláknina | 4,14 g |
Cholesterol | 538 mg |
Sodík | 2,05 g |
Sůl | 5,08 g |
Sacharidy | 11,08 g |
– cukry | 2,52 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
600 g 600 g jehněčí kýty | Jehněčí kýta | 600 g |
sůl | Sůl mořská | |
2 2 menší cibulky | Cibulka jarní čerstvá | |
1 špetka 1 špetka anýzu | Anýz semena | |
1 1 citron | Citrón čerstvý | 90 g |
2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
100 g 100 g slaniny | Špek | 100 g |
estragon | Estragon sušený | |
petrželka | Petržel nať čerstvá | |
zelená cibulka | Cibulka jarní čerstvá | |
olej na pečení | Olej řepkový | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
skořice | Skořice ceylonská |