Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Uzbecký jehněčí šašlik)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie7 577 kJ /
1 811 kcal
Bílkoviny126,56 g
– z toho živočišné bílkoviny125,30 g
– z toho rostlinné bílkoviny1,26 g
Tuky139,12 g
– nasycené57,21 g
– nenasycené74,13 g
–– mononenasycené61,22 g
–– polynenasycené12,91 g
––– omega 32,42 g
Vláknina4,14 g
Cholesterol 538 mg
Sodík 2,05 g
Sůl5,08 g
Sacharidy11,08 g
– cukry2,52 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
600 g 600 g jehněčí kýty Jehněčí kýta 600 g
sůl Sůl mořská
2 2 menší cibulky Cibulka jarní čerstvá
1 špetka 1 špetka anýzu Anýz semena
1 1 citron Citrón čerstvý 90 g
2 lžíce 2 lžíce oleje Olej řepkový 22 ml
100 g 100 g slaniny Špek 100 g
estragon Estragon sušený
petrželka Petržel nať čerstvá
zelená cibulka Cibulka jarní čerstvá
olej na pečení Olej řepkový
mletý pepř Pepř černý mletý
skořice Skořice ceylonská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.