Nutriční hodnoty (Krémový ořechový řez)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 17 968 kJ / 4 295 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 94,28 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 67,43 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 26,85 g |
| Tuky | 298,36 g |
| – nasycené | 151,02 g |
| – nenasycené | 124,56 g |
| –– mononenasycené | 86,70 g |
| –– polynenasycené | 37,86 g |
| ––– omega 3 | 5,61 g |
| Vláknina | 8,10 g |
| Cholesterol | 2,22 g |
| Sodík | 763 mg |
| Sůl | 1,66 g |
| Sacharidy | 304,00 g |
| – cukry | 190,00 g |
| ––– laktóza | 21,60 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 6 6 vajec | Vejce slepičí | 420 g |
| 160 g 160 g cukru krupice | Cukr bílý | 160 g |
| 150 g 150 g hladké mouky | Mouka pšeničná hladká | 150 g |
| 60 g 60 g ořechů | Vlašské ořechy | 60 g |
| 4 dcl 4 dcl mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 400 ml |
| 1 1 prášek Zlatý klas | Škrob kukuřičný | |
| 250 g 250 g másla | Máslo kravské | 250 g |
| cukr moučka | Cukr bílý | |
| rum | Rum |