Nutriční hodnoty (Špikované kuřecí na slanině a šalvěji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 11 144 kJ / 2 663 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 331,65 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 331,45 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
Tuky | 140,00 g |
– nasycené | 65,42 g |
– nenasycené | 70,98 g |
–– mononenasycené | 59,32 g |
–– polynenasycené | 11,66 g |
––– omega 3 | 2,81 g |
Vláknina | 0,00 g |
Cholesterol | 875 mg |
Sodík | 3,17 g |
Sůl | 7,96 g |
Sacharidy | 3,45 g |
– cukry | 0,50 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
150 g 150 g slaniny vcelku | Špek | 150 g |
čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
máslo | Máslo kravské | |
olej | Olej řepkový | |
hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
vývar | Vývar hovězí | |
100 ml 100 ml suššího bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
pepř | Pepř černý | |
sůl | Sůl mořská |