Nutriční hodnoty (Špikované kuřecí na slanině a šalvěji)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 11 144 kJ / 2 663 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 331,65 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 331,45 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,20 g |
| Tuky | 140,00 g |
| – nasycené | 65,42 g |
| – nenasycené | 70,98 g |
| –– mononenasycené | 59,32 g |
| –– polynenasycené | 11,66 g |
| ––– omega 3 | 2,81 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 875 mg |
| Sodík | 3,17 g |
| Sůl | 7,96 g |
| Sacharidy | 3,45 g |
| – cukry | 0,50 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 kuřecí prsa | Kuře prso | 1400 g |
| 150 g 150 g slaniny vcelku | Špek | 150 g |
| čerstvá šalvěj | Šalvěj čerstvá | |
| máslo | Máslo kravské | |
| olej | Olej řepkový | |
| hladká mouka | Mouka pšeničná hladká | |
| vývar | Vývar hovězí | |
| 100 ml 100 ml suššího bílého vína | Víno bílé suché | 100 ml |
| pepř | Pepř černý | |
| sůl | Sůl mořská |