Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Pstruh s cibulí a jablky

Recept nikdo nehodnotil, buďte první

Ohodnotit

Buďte první kdo ohodnotí recept

fazolka2009 fazolka2009

Snadný

Doba přípravy 30 min Doba tepelné úpravy: 30 min

30 min (30 min tepelná úprava)

Suroviny pro 2

2

Nahlásit chybu v receptu

Naše kuchařky
právě v prodeji

Do obchodu

Nutriční hodnoty

Hodnoty jsou přibližné

Energie1 328 kJ /
317 kcal
Bílkoviny3,16 g
Tuky12,38 g
Vláknina16,20 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 21 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy42,60 g

Zobrazit všechny hodnoty

Postup přípravy

Krok 1: Do pekáče vymazaného olejem dáme pstruha (předem zakapeme citronem a osolíme). Na pánev dáme olej a orestujeme cibuli nakrájenou na kolečka a jablka zbavené jadřince, nakrájené na plátky. Necháme zesklovatět a směs potom dáme na a kolem pstruha. Pekáč dáme do trouby na 15 minut. Krok 2: Příloha v mém případě brambory s rozmarýnem: Malé brambory omyjeme, osušíme a dáme do zapékací mísy, pokapeme olejem, posypeme hrubou solí a rozmarýnem. Krok 3: Dáme do trouby na 200°C na cca 45 minut, záleží na velikosti brambor.

Zveřejněno 15. 1. 2014

Moje poznámka

Přidat poznámku

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s cibulí a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r5pB

Moje poznámka

TopRecepty.cz

Pstruh s cibulí a jablky

Aktuální verzi receptu najdete na této adrese nebo načtěte QR kód:

https://rcpt.cz/r5pB

Marie

Náhodný recept

Další náhodné recepty

Nejnovější recepty

Další recepty

Komentáře (8)

jack: Tak melo by to nejak vypadat na taliri, ale je pravdou, ze kolikrat restaurace zklamou. Nekde nadherne na pohled, ovsem chutove nevyvazene, prepecene, nedopecene, presolene apod. A ve vysledku je nekdy clovek znechucen obsluhou tvarici se kysele. Mam par oblibenych podniku, kde je vse jak ma byt, prijemna obsluha dobre jidlo krasne naservirovane a tam se jiste kazdy rad vraci.
Urcite to mohlo byt lepe naservirovano.

bohuško: Bohuzel nebyl cas vystavne servirovat, priste k vasi spokojenosti ;bude servirivani hezci. ;-)

bohuško: No hlavni je chut, ale treba pristi jidlo nastroji jak v restauracich ve stylu obri talir lzicka prilohy a 100g masa...
Kritika je fajn, tak to uvarte a dodejte vase servirovani.

ziskab@azet.sk:-pMožno,ako jedlo je to výborné, ale na fotke to vyzerá ...

hanes24: :-), priste otocim ocasem vpred :-D

Nerad se dívám obětem oběda do očí, zakrýt jablkem nebo cibulkou:-))

Je to dobré, bod dávám, ale ať se na mě nedívá tak vyčítavě:yes::yes:

Jednoduchá príprava pstruha, ale výborná, cibuľa, jabĺčka a k tomu pečené zemiačky :yes:;-)

Tématické fráze:
pstruh s jablky, pstruh s cibulí, příloha k pstruh, pstruh na hrušce a jablku, príprava pstruha na víně, pstruh pečený s jablky a cibuli, pstruh na cibuli, pstruh s mrkví a cibulí, príprava pstruha, príprava pstruha, pstruh pekáč

Suroviny:
pstruh, jablko, cibule, šťáva citronová, olej, sůl, brambory, sůl, rozmarýn, olej

Přidat fotografie receptu