Výborná domácí tatarka

happy.lenulka Kuchařka:

Doba přípravy: 10 min PT0H10M Omáčky 6 názorů

54
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Suroviny

1 menší cibule
1 střední sterilovaná okurka (cca 7 cm)
1 pytlík majonézy (100 g)
sůl
pepř
1 lžíce plnotučné hořčice
pár kapek worcesterové omáčky
Recept si zatím oblíbili 4 kuchaři

Postup přípravy receptu

  1. Cibuli a okurek nakrájíme na velmi malé kousky. Poté přidáme pytlík majonézy, koření, hořčici a worcester. Pořádně promícháme.

Přidat k oblíbeným Vytisknout recept


Pochutnali jste si? Sdílejte recept!

Sdílet na Facebooku Poslat emailem

Recept sdílelo již 5 kuchařů a kuchařek

Ohodnoťte recept: Výborná domácí tatarka

  • Jana Remkova Jana Remkova

    Dělám podobně;-):yes:

    Odpovědět

  • isindy isindy

    na majonezu líná jsem, ale takovouhle tatarku doma děláme jen té hořčice méně a občas ťupnu i trochu kečupu, jen malinko - nebo trošičku cukru, zvýrazní chutě...a když není worchester, tak kapka sojovky taky nic nezkazí ;-):yes:

    Odpovědět

  • lemarti lemarti

    Leni není nad domácí tatarošku:-p,mamča jí taky dělí přesně jako ty;-)posílám bodík:-K

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    no vidíš,Leni,a můj manžel upřednostňuje moji,domácí;-)já taky raději kupovanou,já zas hellmans:-p:-D

    Odpovědět

  • happy.lenulka happy.lenulka(autorka receptu)

    já majonézu zkoušela xkrát, ale stejně nám nejvíc chutná tady ta poličanka... :-)

    Odpovědět

  • rebeka rebeka

    Leni,taky dělávám,když nejsem líná;-)ale i majonézu si dělám domácí:-pveliká dobrota:yes:;-)

    Odpovědět

1

Přidat komentář

Tato webová stránka používá cookies pro vylepšení naších služeb. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte.

Zapomněl/a jsem heslo