Nutriční hodnoty (Celerovo-mrkvová pomazánka s křenem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 471 kJ / 1 308 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 10,97 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,97 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,00 g | 
| Tuky | 122,45 g | 
| – nasycené | 16,17 g | 
| – nenasycené | 95,70 g | 
| –– mononenasycené | 27,53 g | 
| –– polynenasycené | 68,17 g | 
| ––– omega 3 | 1,51 g | 
| Vláknina | 24,10 g | 
| Cholesterol | 199 mg | 
| Sodík | 1,78 g | 
| Sůl | 3,83 g | 
| Sacharidy | 28,35 g | 
| – cukry | 15,05 g | 
| ––– laktóza | 1,63 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 200 g 200 g celeru | Celer bulva čerstvá | 200 g | 
| 200 g 200 g mrkve | Mrkev čerstvá | 200 g | 
| 150 ml 150 ml jogurtová tatarská omáčka | Tatarská omáčka | 150 g | 
| 2 lžíce 2 lžíce jogurtu | Jogurt kravský bílý 3,5% | 40 ml | 
| 50 g 50 g křenu | Křen čerstvý | 50 g | 
| citronová šťáva z 1/2 citrónu | Šťáva z citrónu | |
| špetka špetka cukru | Cukr bílý | |
| sůl | Sůl mořská |