Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Celerovo-mrkvová pomazánka s křenem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 4

Energie5 471 kJ /
1 308 kcal
Bílkoviny10,97 g
– z toho živočišné bílkoviny4,97 g
– z toho rostlinné bílkoviny6,00 g
Tuky122,45 g
– nasycené16,17 g
– nenasycené95,70 g
–– mononenasycené27,53 g
–– polynenasycené68,17 g
––– omega 31,51 g
Vláknina24,10 g
Cholesterol 199 mg
Sodík 1,78 g
Sůl3,83 g
Sacharidy28,35 g
– cukry15,05 g
––– laktóza1,63 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
200 g 200 g celeru Celer bulva čerstvá 200 g
200 g 200 g mrkve Mrkev čerstvá 200 g
150 ml 150 ml jogurtová tatarská omáčka Tatarská omáčka 150 g
2 lžíce 2 lžíce jogurtu Jogurt kravský bílý 3,5% 40 ml
50 g 50 g křenu Křen čerstvý 50 g
citronová šťáva z 1/2 citrónu Šťáva z citrónu
špetka špetka cukru Cukr bílý
sůl Sůl mořská

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.