Nutriční hodnoty (Vepřová plec v cibuli, s celerem a mrkví)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 6 901 kJ / 1 649 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 149,80 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 142,72 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 7,08 g |
| Tuky | 96,86 g |
| – nasycené | 30,76 g |
| – nenasycené | 56,99 g |
| –– mononenasycené | 45,34 g |
| –– polynenasycené | 11,65 g |
| ––– omega 3 | 2,08 g |
| Vláknina | 24,35 g |
| Cholesterol | 490 mg |
| Sodík | 1,35 g |
| Sůl | 3,10 g |
| Sacharidy | 37,13 g |
| – cukry | 18,92 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 700 g 700 g plece | Vepřová plec | 700 g |
| 100 g 100 g celeru | Celer bulva čerstvá | 100 g |
| 100 g 100 g mrkve | Mrkev čerstvá | 100 g |
| 50 g 50 g špeku | Špek | 50 g |
| 3 3 středně velké cibule | Cibule čerstvá | 210 g |
| 3 stroužky 3 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 21 g |
| 2 lžíce 2 lžíce oleje | Olej řepkový | 22 ml |
| 1 lžička 1 lžička celého kmínu | Kmín | 5 g |
| 1 lžička 1 lžička sladké mleté papriky | Paprika červená sušená | 1 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| 250 ml 250 ml vývaru (nebo vody na podlití) | Vývar hovězí | 250 ml |
| nasekaná petrželová nať na posypání | Petržel nať čerstvá |