Nutriční hodnoty (Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Energie | 10 854 kJ / 2 594 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 246,93 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 239,10 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 7,83 g |
Tuky | 141,15 g |
– nasycené | 39,68 g |
– nenasycené | 68,02 g |
–– mononenasycené | 52,72 g |
–– polynenasycené | 15,30 g |
––– omega 3 | 0,86 g |
Vláknina | 28,89 g |
Cholesterol | 590 mg |
Sodík | 1,09 g |
Sůl | 2,11 g |
Sacharidy | 62,59 g |
– cukry | 16,08 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
1200 g 1200 g vepřové krkovice bez kosti | Vepřová krkovice | 1200 g |
200 ml 200 ml černého piva | Pivo tmavé 10ᵒ | 200 ml |
200 ml 200 ml vody | Voda | 200 ml |
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu (kdo nechce, tak vynechá) | Bujón zeleninový | 10 g |
4 lžíce 4 lžíce koření Svařák(složení: jablko, skořice, hřebíček, nové koření) | Pepř černý | 60 g |
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla | Sádlo vepřové | 15 g |
1 1 větší cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
6 stroužků 6 stroužků česneku | Česnek čerstvý | 42 g |
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu | Kmín | 2.5 g |
sůl | Sůl mořská | |
mletý pepř | Pepř černý mletý | |
podle potřeby teplá voda na podlití | Voda |