Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Krkovice pečená ve svařáku a černém pivu,s kaki noky)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Energie10 854 kJ /
2 594 kcal
Bílkoviny246,93 g
– z toho živočišné bílkoviny239,10 g
– z toho rostlinné bílkoviny7,83 g
Tuky141,15 g
– nasycené39,68 g
– nenasycené68,02 g
–– mononenasycené52,72 g
–– polynenasycené15,30 g
––– omega 30,86 g
Vláknina28,89 g
Cholesterol 590 mg
Sodík 1,09 g
Sůl2,11 g
Sacharidy62,59 g
– cukry16,08 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
1200 g 1200 g vepřové krkovice bez kosti Vepřová krkovice 1200 g
200 ml 200 ml černého piva Pivo tmavé 10ᵒ 200 ml
200 ml 200 ml vody Voda 200 ml
1 kostka 1 kostka zeleninového bujónu (kdo nechce, tak vynechá) Bujón zeleninový 10 g
4 lžíce 4 lžíce koření Svařák(složení: jablko, skořice, hřebíček, nové koření) Pepř černý 60 g
1 lžíce 1 lžíce vepřového sádla Sádlo vepřové 15 g
1 1 větší cibule Cibule čerstvá 70 g
6 stroužků 6 stroužků česneku Česnek čerstvý 42 g
1/2 lžičky 1/2 lžičky celého kmínu Kmín 2.5 g
sůl Sůl mořská
mletý pepř Pepř černý mletý
podle potřeby teplá voda na podlití Voda

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.