Nutriční hodnoty (Quesadilla se zeleninou a batáty a česnekovým dipem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 1 515 kJ / 362 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 9,22 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 4,20 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 5,02 g | 
| Tuky | 17,45 g | 
| – nasycené | 10,90 g | 
| – nenasycené | 5,53 g | 
| –– mononenasycené | 4,76 g | 
| –– polynenasycené | 0,77 g | 
| ––– omega 3 | 0,16 g | 
| Vláknina | 11,54 g | 
| Cholesterol | 54 mg | 
| Sodík | 79 mg | 
| Sůl | 0,15 g | 
| Sacharidy | 39,13 g | 
| – cukry | 28,39 g | 
| ––– laktóza | 5,70 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 1 1 střední cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 1 1 menší batát (nebo 1/2 velkého) | Batáty neloupané | |
| 1 1 menší cuketa | Cuketa čerstvá | 100 g | 
| 1 1 čerstvá paprika | Paprika červená čerstvá | 150 g | 
| černé olivy (dobrovolné, já jsem do 1 quesadilly olivy dala a do druhé ne) | Olivy čerstvé zralé | |
| 1 1 polévková lžíce posekané petrželové natě | Petržel nať čerstvá | |
| posekané listy z jedné menší snítky snítky rozmarýnu | Rozmarýn sušený | |
| 1 stroužky 1 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 7 g | 
| Cheddar | Čedar | |
| 4 4 tortilly | Tortilla pšeničná | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| chilli | Chilli paprička sušená | |
| trocha trocha olivového oleje | Olej olivový | |
| 150 g 150 g zakysané smetany | Smetana kravská zakysaná 12% | 150 ml | 
| 2 stroužky 2 stroužky česneku prolisované | Česnek čerstvý | 14 g | 
| 1/2 lžičky 1/2 lžičky medu | Med nepasterovaný | 9 g | 
| trocha trocha sušeného medvědího česneku (spíše na efekt) | Česnek medvědí sušený | |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý |