Nutriční hodnoty (Zeleninový salát s grilovaným hermelínem a česnekovou bagetou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 10
| Energie | 14 594 kJ / 3 488 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 250,03 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 233,33 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 16,70 g |
| Tuky | 236,43 g |
| – nasycené | 150,63 g |
| – nenasycené | 76,12 g |
| –– mononenasycené | 67,25 g |
| –– polynenasycené | 8,87 g |
| ––– omega 3 | 2,00 g |
| Vláknina | 24,30 g |
| Cholesterol | 833 mg |
| Sodík | 11,55 g |
| Sůl | 30,00 g |
| Sacharidy | 79,33 g |
| – cukry | 63,63 g |
| ––– laktóza | 13,33 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 200 g 200 g barevné papriky | Paprika červená čerstvá | 200 g |
| 500 g 500 g rajčat | Rajče červené čerstvé | 500 g |
| 500 g 500 g salátové okurky | Okurka salátová čerstvá | 500 g |
| 1 1 ledový salát (hlávkový, čínský, polníček) | Salát ledový čerstvý | 400 g |
| 10 10 hermelínů | Hermelín | 1000 g |
| 10 10 středních baget | Bageta pšeničná | |
| česnek (podle chuti) | Česnek čerstvý | |
| rostlinný tuk (Rama, Flora) | Margarín | |
| olivový olej | Olej olivový | |
| balzamikový ocet | Ocet balsamikový bílý | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý | |
| dresink | ||
| tatarská omáčka | Tatarská omáčka |