Nutriční hodnoty (Skořicové hvězdy s vanilkou)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
| Energie | 15 313 kJ / 3 660 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 80,35 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 9,90 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 70,45 g |
| Tuky | 191,60 g |
| – nasycené | 18,45 g |
| – nenasycené | 170,93 g |
| –– mononenasycené | 90,48 g |
| –– polynenasycené | 80,45 g |
| ––– omega 3 | 0,00 g |
| Vláknina | 43,75 g |
| Cholesterol | 0 mg |
| Sodík | 225 mg |
| Sůl | 0,40 g |
| Sacharidy | 381,66 g |
| – cukry | 304,75 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 3 3 bílky | Vaječný bílek | 99 g |
| 250 g 250 g cukru krupice | Cukr bílý | 250 g |
| 1 lžíce 1 lžíce mleté skořice | Skořice ceylonská mletá | 15 g |
| 400 g 400 g mletých mandlí | Mandle loupané mleté | 400 g |
| 2 lžíce 2 lžíce moučkového cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 1 lusk 1 lusk vanilky | Vanilkové lusky |