Nutriční hodnoty (Karamelový likér - latté)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 1
| Energie | 7 537 kJ / 1 802 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 16,50 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 16,50 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 0,00 g |
| Tuky | 18,50 g |
| – nasycené | 11,50 g |
| – nenasycené | 6,00 g |
| –– mononenasycené | 5,50 g |
| –– polynenasycené | 0,50 g |
| ––– omega 3 | 0,25 g |
| Vláknina | 0,00 g |
| Cholesterol | 70 mg |
| Sodík | 245 mg |
| Sůl | 0,50 g |
| Sacharidy | 86,00 g |
| – cukry | 86,00 g |
| ––– laktóza | 23,50 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 0,5 l 0,5 l rumu | Rum | 500 ml |
| 1 1 pudink latté | Puding v prášku | |
| 2 lžíce 2 lžíce cukru | Cukr bílý | 50 g |
| 0,5 l 0,5 l plnotučného mléka | Mléko kravské plnotučné 3,5% | 500 ml |
| 1 1 Salko (již zkaramelizované) | Mléko kondenzované slazené |