Nutriční hodnoty (Křupavá bageta s tuňákem, zastřeným křepelčím vajíčkem a salátem v medovém dresinku)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 2 764 kJ / 661 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 33,68 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 12,17 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 21,51 g |
| Tuky | 23,87 g |
| – nasycené | 5,43 g |
| – nenasycené | 18,29 g |
| –– mononenasycené | 13,76 g |
| –– polynenasycené | 4,53 g |
| ––– omega 3 | 0,31 g |
| Vláknina | 20,64 g |
| Cholesterol | 60 mg |
| Sodík | 539 mg |
| Sůl | 1,33 g |
| Sacharidy | 67,48 g |
| – cukry | 19,83 g |
| ––– laktóza | 0,25 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| cereální bageta | Bageta pšeničná celozrnná | |
| 120 g 120 g tuňáka Rio Mare ve vlastní šťávě | Tuňák ve vlastní šťávě | 120 g |
| 4 ks 4 ks křepelčích vajíček | Vejce křepelčí | |
| 60 g 60 g rukoly | Rukola čerstvá | 60 g |
| 100 g 100 g cherry rajčat | Rajčata cherry | 100 g |
| 80 g 80 g fazolí v nálevu | Fazole bílé | 80 g |
| 40 g 40 g tuňákového krému Rio Mare Paté | ||
| 1 lžíce 1 lžíce olivového oleje | Olej olivový | 11 ml |
| 1 lžička 1 lžička dijónské hořčice | Hořčice dijonská | 6 g |
| 1 lžička 1 lžička mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 5 ml |
| 1 lžička 1 lžička medu | Med nepasterovaný | 18 g |
| 1 lžička 1 lžička balsamica | Ocet balsamikový bílý | 5 ml |
| ocet | Ocet lihový | |
| voda | Voda |