Nutriční hodnoty (Kachní polévka se ztraceným vejcem)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 488 kJ / 117 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 3,33 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 0,00 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 3,33 g |
Tuky | 0,24 g |
– nasycené | 0,06 g |
– nenasycené | 0,06 g |
–– mononenasycené | 0,01 g |
–– polynenasycené | 0,04 g |
––– omega 3 | 0,01 g |
Vláknina | 6,26 g |
Cholesterol | 0 mg |
Sodík | 12 mg |
Sůl | 0,00 g |
Sacharidy | 23,55 g |
– cukry | 3,38 g |
––– laktóza | 0,00 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
3 3 kachní skelety | ||
sůl | Sůl mořská | |
2 stroužky 2 stroužky česneku | Česnek čerstvý | 14 g |
1/2 1/2 cibule | Cibule čerstvá | 35 g |
2 kuličky 2 kuličky pepře | Pepř černý | |
1 kulička 1 kulička nového koření | Nové koření | |
1 1 bobkový list | Bobkový list sušený | |
hrst hrst mražených fazolek | Fazolky mražené | |
2 2 menší brambory | Brambor zimní | 100 g |
vejce | Vejce slepičí | |
mrkev | Mrkev čerstvá | |
petržel | Petržel kořenová čerstvá | |
celer | Celer bulva čerstvá | |
polévkové koření | Polévkové koření tekuté | |
Podravka | Kořenící směs sypká |