Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Kachní polévka se ztraceným vejcem)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie488 kJ /
117 kcal
Bílkoviny3,33 g
– z toho živočišné bílkoviny0,00 g
– z toho rostlinné bílkoviny3,33 g
Tuky0,24 g
– nasycené0,06 g
– nenasycené0,06 g
–– mononenasycené0,01 g
–– polynenasycené0,04 g
––– omega 30,01 g
Vláknina6,26 g
Cholesterol 0 mg
Sodík 12 mg
Sůl0,00 g
Sacharidy23,55 g
– cukry3,38 g
––– laktóza0,00 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
3 3 kachní skelety
sůl Sůl mořská
2 stroužky 2 stroužky česneku Česnek čerstvý 14 g
1/2 1/2 cibule Cibule čerstvá 35 g
2 kuličky 2 kuličky pepře Pepř černý
1 kulička 1 kulička nového koření Nové koření
1 1 bobkový list Bobkový list sušený
hrst hrst mražených fazolek Fazolky mražené
2 2 menší brambory Brambor zimní 100 g
vejce Vejce slepičí
mrkev Mrkev čerstvá
petržel Petržel kořenová čerstvá
celer Celer bulva čerstvá
polévkové koření Polévkové koření tekuté
Podravka Kořenící směs sypká

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.