Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s tofu a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 668 kJ / 877 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 60,60 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,84 g |
| Tuky | 35,51 g |
| – nasycené | 8,45 g |
| – nenasycené | 22,20 g |
| –– mononenasycené | 12,18 g |
| –– polynenasycené | 10,02 g |
| ––– omega 3 | 0,29 g |
| Vláknina | 30,05 g |
| Cholesterol | 524 mg |
| Sodík | 282 mg |
| Sůl | 0,52 g |
| Sacharidy | 66,05 g |
| – cukry | 25,63 g |
| ––– laktóza | 4,90 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 4 4 ve slupce uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g |
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 250 g 250 g fazolky | Fazolky čerstvé | 250 g |
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g |
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g |
| 200 g 200 g uzeného tofu | Tofu uzené | 200 g |
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| olej | Olej řepkový |