Nutriční hodnoty (Brambory zapékané s tofu a fazolkami)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 3 668 kJ / 877 kcal  | 
|---|---|
| Bílkoviny | 60,60 g | 
| – z toho živočišné bílkoviny | 20,76 g | 
| – z toho rostlinné bílkoviny | 39,84 g | 
| Tuky | 35,51 g | 
| – nasycené | 8,45 g | 
| – nenasycené | 22,20 g | 
| –– mononenasycené | 12,18 g | 
| –– polynenasycené | 10,02 g | 
| ––– omega 3 | 0,29 g | 
| Vláknina | 30,05 g | 
| Cholesterol | 524 mg | 
| Sodík | 282 mg | 
| Sůl | 0,52 g | 
| Sacharidy | 66,05 g | 
| – cukry | 25,63 g | 
| ––– laktóza | 4,90 g | 
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství | 
|---|---|---|
| 4 4 ve slupce uvařené brambory | Brambor zimní | 200 g | 
| máslo | Máslo kravské | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| 250 g 250 g fazolky | Fazolky čerstvé | 250 g | 
| 2 2 vejce | Vejce slepičí | 140 g | 
| sůl | Sůl mořská | |
| pepř | Pepř černý | |
| 1 lžička 1 lžička kurkumy | Kurkuma mletá | 5 g | 
| 200 g 200 g uzeného tofu | Tofu uzené | 200 g | 
| 100 ml 100 ml mléka | Mléko kravské polotučné 1,5% | 100 ml | 
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g | 
| olej | Olej řepkový |