Nutriční hodnoty (Vajíčková tlačenka)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 8
| Energie | 10 260 kJ / 2 452 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 68,38 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 61,40 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 6,98 g |
| Tuky | 228,17 g |
| – nasycené | 43,20 g |
| – nenasycené | 159,72 g |
| –– mononenasycené | 54,15 g |
| –– polynenasycené | 105,57 g |
| ––– omega 3 | 2,16 g |
| Vláknina | 12,20 g |
| Cholesterol | 1,70 g |
| Sodík | 5,40 g |
| Sůl | 13,05 g |
| Sacharidy | 26,40 g |
| – cukry | 8,20 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 5 5 vajec uvařených natvrdo | Vejce slepičí | 350 g |
| 200 g 200 g salámu gothaj (nebo dietního či šunkového salámu) | Měkký salám | 200 g |
| 2 2 sterilované okurky | Okurka polní zavařená | |
| 1 1 cibule | Cibule čerstvá | 70 g |
| 1 sklenička 1 sklenička Moravanky (i s nálevem) | Zelenina směs sterilovaná | 200 g |
| 200 ml 200 ml majonézy | Majonéza | 200 g |
| 1 1 želatina na vaječnou tlačenku | Želatina vepřová | |
| sůl | Sůl mořská | |
| mletý pepř | Pepř černý mletý |