Nutriční hodnoty (Kuře à la bažant)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 4
| Energie | 5 208 kJ / 1 245 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 7,71 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 5,25 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 2,46 g |
| Tuky | 126,84 g |
| – nasycené | 61,91 g |
| – nenasycené | 63,31 g |
| –– mononenasycené | 54,16 g |
| –– polynenasycené | 9,16 g |
| ––– omega 3 | 0,15 g |
| Vláknina | 9,40 g |
| Cholesterol | 105 mg |
| Sodík | 2,41 g |
| Sůl | 6,00 g |
| Sacharidy | 15,75 g |
| – cukry | 8,40 g |
| ––– laktóza | 0,00 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 1 1 kuře (naporcované nebo 4 stehna) | Kuře | |
| 150 g 150 g slaniny | Špek | 150 g |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 4 4 bobkové listy | Bobkový list sušený | |
| 8 kuliček 8 kuliček nového koření | Nové koření | |
| 10 kuliček 10 kuliček jalovce | Jalovec sušený | |
| 1 lžička 1 lžička sušeného rozmarýnu | Rozmarýn sušený | 5 g |
| 30 g 30 g másla | Máslo kravské | 30 g |
| hladká mouka (na zahuštění) | Mouka pšeničná hladká | |
| sůl | Sůl mořská | |
| voda na podlévání (podle potřeby) | Voda |