Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání

Nutriční hodnoty (Bezlepkové halušky s brynzou a kysaným zelím)

Celý recept

Hodnoty jsou přibližné

Porce 2

Energie9 115 kJ /
2 179 kcal
Bílkoviny57,08 g
– z toho živočišné bílkoviny23,12 g
– z toho rostlinné bílkoviny33,96 g
Tuky89,82 g
– nasycené44,98 g
– nenasycené40,43 g
–– mononenasycené33,59 g
–– polynenasycené6,84 g
––– omega 30,61 g
Vláknina33,60 g
Cholesterol 100 mg
Sodík 2,04 g
Sůl5,13 g
Sacharidy271,04 g
– cukry18,57 g
––– laktóza1,67 g
Zapsaná surovina v receptu Surovina pro výpočet Množství
7 7 středních spíše menších brambor (cca 3 opravdu velké) Brambor zimní 350 g
1 hrnek 1 hrnek hladké pohankové mouky Mouka pohanková 250 g
100 g 100 g brynzy Brynza 100 g
3 3 polévkové lžíce polotučného tvarohu (zakysaná smetana taky funguje) Tvaroh polotučný
2 2 cibule na tenké půlměsíčky Cibule čerstvá 140 g
cca 2 2 plné hrsti kysaného zelí Zelí bílé kvašené
70 g 70 g anglické slaniny na tenké proužky Anglická slanina 70 g

Pro výpočet se použijí pouze suroviny se zadaným množstvím.