Nutriční hodnoty (Bezlepkové halušky s brynzou a kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
Energie | 9 115 kJ / 2 179 kcal |
---|---|
Bílkoviny | 57,08 g |
– z toho živočišné bílkoviny | 23,12 g |
– z toho rostlinné bílkoviny | 33,96 g |
Tuky | 89,82 g |
– nasycené | 44,98 g |
– nenasycené | 40,43 g |
–– mononenasycené | 33,59 g |
–– polynenasycené | 6,84 g |
––– omega 3 | 0,61 g |
Vláknina | 33,60 g |
Cholesterol | 100 mg |
Sodík | 2,04 g |
Sůl | 5,13 g |
Sacharidy | 271,04 g |
– cukry | 18,57 g |
––– laktóza | 1,67 g |
Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
---|---|---|
7 7 středních spíše menších brambor (cca 3 opravdu velké) | Brambor zimní | 350 g |
1 hrnek 1 hrnek hladké pohankové mouky | Mouka pohanková | 250 g |
100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
3 3 polévkové lžíce polotučného tvarohu (zakysaná smetana taky funguje) | Tvaroh polotučný | |
2 2 cibule na tenké půlměsíčky | Cibule čerstvá | 140 g |
cca 2 2 plné hrsti kysaného zelí | Zelí bílé kvašené | |
70 g 70 g anglické slaniny na tenké proužky | Anglická slanina | 70 g |