Nutriční hodnoty (Bezlepkové halušky s brynzou a kysaným zelím)
Celý recept
Hodnoty jsou přibližné
Porce 2
| Energie | 9 115 kJ / 2 179 kcal |
|---|---|
| Bílkoviny | 57,08 g |
| – z toho živočišné bílkoviny | 23,12 g |
| – z toho rostlinné bílkoviny | 33,96 g |
| Tuky | 89,82 g |
| – nasycené | 44,98 g |
| – nenasycené | 40,43 g |
| –– mononenasycené | 33,59 g |
| –– polynenasycené | 6,84 g |
| ––– omega 3 | 0,61 g |
| Vláknina | 33,60 g |
| Cholesterol | 100 mg |
| Sodík | 2,04 g |
| Sůl | 5,13 g |
| Sacharidy | 271,04 g |
| – cukry | 18,57 g |
| ––– laktóza | 1,67 g |
| Zapsaná surovina v receptu | Surovina pro výpočet | Množství |
|---|---|---|
| 500 g 500 g brambor | Brambor zimní | 500 g |
| 1 hrnek 1 hrnek hladké pohankové mouky | Mouka pohanková | 250 g |
| sůl (dle potřeby) | Sůl mořská | |
| 100 g 100 g brynzy | Brynza | 100 g |
| 3 lžíce 3 lžíce polotučného tvarohu (nebo zakysané smetany) | Tvaroh polotučný | |
| 2 2 cibule | Cibule čerstvá | 140 g |
| 200 g 200 g kysaného zelí (2 hrsti) | Zelí bílé kvašené | 200 g |
| 70 g 70 g anglické slaniny | Anglická slanina | 70 g |